Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren, bedrukken en borduren van kleding en in relatiegeschenken en premiums. Denk daarbij aan ’t shirts, sweaters, werkkleding, sportkleding of kleding voor in de horeca. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan in: draagtassen, bidons, USB-sticks, pennen paraplu’s en andere hebbedingen....

Lees snel verder

Bedrukken en BordurenHet aanbrengen van uw logo of bedrijfsnaam doen wij in eigen huis op verschillende manierenen. Afhankelijk van de vorm, aantallen, soort en afmeting word er een techniek met u gekozen, wij geven u hierin graag een persoonlijk en duidelijk advies. Voor ieder budget het mooiste resultaat.

Zeefdruk 
In onze zeefdrukkerij kunnen wij ieder gewenst aantal bedrukken, op meerdere posities en van één kleur tot aan full color. Ook bij donkere kleding drukken wij kleurecht voor een perfect resultaat. Bij deze techniek wordt er rechtstreeks d.m.v. plastisol op het textiel gedrukt .  Bij zeefdruk betaal je éénmalig film/screenkosten en bij herhalingsorders alleen screenkosten gekoppeld aan de drukkosten. Hoe groter de aantallen, hoe voordeliger de druk prijs wordt. Wij werken met een fantastische automaat die kwalitatief alle kleuren tot leven brengt. Voor ons is geen textiel een probleem.

Sanflex en Sanflex Work 

Het logo of de uiting wordt, zonder startkosten, direct d.m.v. verhitting in het textiel geperst. Mooie kwaliteit, kleurecht en een lange levensduur, met keuze in promotie of werkkleding kwaliteit en een ruim assortiment van kleuren (ook in PMS waardes) zijn volledig beschikbaar.   Wij leveren dus één kleur tot full color,  maar ook kunt u bij ons terecht voor glitter, neon, fashion en reflectie materiaal.
Sanflex of Sanflex Work is perfect geschikt voor kleine oplages en herhaling orders, wij kunnen zelfs de logo's op voorraad voor u houden!

Borduren 

Uitermate geschikt voor textiel met grovere structuur, geeft kleding een luxe uitstraling, is duurzaam en zelfs voor sommige artikelen beter geschikt. Wij gebruiken de beste garens en kunnen perfect op alle soorten textiel borduren o.a. polo's, caps, handdoeken, jacks.  Niets is ons te gek! Voor u logo of een eigen ontwerp dient éénmalig een borduurkaart gemaakt te worden. 
Vraag de verkoopafdeling naar de mogelijkheden en laat u verrassen door onze scherpe prijzen, snelle leveringen en dit voor ieder gewenst aantal.

Digitale druk 

Van computer naar printer direct op het shirt.  De nieuwste ontwikkeling op het gebied van textieldruk is "Direct to Garment" ofwel digitaal printen, wij werken daarbij met de Kornit en de Brother.
Met deze techniek is het bij ons mogelijk om op een voordelige manier meer kleuren prints en foto's van hoge kwaliteit te realiseren, ook met kleine details. 

Het digitaal bedrukken is perfect geschikt voor lagere aantallen en mogelijk op kleding waar katoen het grootste bestand deel is. Naast wit kunnen wij ook digitaal drukken op donker textiel. 
         
Het aanleveren van de logo’s

             
Digitale bestanden ontvangen wij graag in Adobe Illustrator t/m 10.0 of in CS6 met de volgende voorwaarden:
  • bestand formaat: EPS of Ai bestand met vectorlijnen
  • lettertypes altijd omzetten naar contouren
  • vermeld altijd de eventueel te gebruiken PMS kleuren 
Is uw logo niet digitaal beschikbaar, dan kun wij tegen een uurtarief in onze studio uw logo digitaliseren  Digitale bestanden kunt u per e-mail sturen naar: verkoop@shirtsenzo.nl

Alles over textielbedrukking

Wilt u een T-shirt, sweater, werkkleding, promotiekleding, bedrijfskleding of horecakleding laten bedrukken? In dit artikel ontdekt u welke voordelen hiermee te behalen zijn, welke bedrukkingen er zijn en voor welk soort bedrukking u het best kunt kiezen.

Lees verder

Waarom Shirtsenzo?

  • Snelle levertijden
  • Alle (top) merken onder één dak
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Wij leveren al vanaf 10 stuks met opdruk of borduring
  • Eigen drukkerij en borduurstudio
  • Persoonlijk contact met het juiste advies
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vind u op ons cookiebeleid. Sluiten