Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren, bedrukken en borduren van kleding en in relatiegeschenken en premiums. Denk daarbij aan ’t shirts, sweaters, werkkleding, sportkleding of kleding voor in de horeca. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan in: draagtassen, bidons, USB-sticks, pennen paraplu’s en andere hebbedingen....

Lees snel verder

Bedijfskleding horeca bedrukken

Dinsdag, 24 februari 2015 09:06
Bedijfskleding horeca bedrukken

Koks kleding of koksbuis borduren

Horeca kleding geeft de kans om op een nette manier naar buiten te treden en om onderscheidend te zijn. Een koksbuis met opdruk en daarmee koks kleding geeft daarvoor de perfecte mogelijkheid. Shirtsenzo is gespecialiseerd in horeca kleding. bedrijfskleding, koks kleding en het aanbrengen van borduursels of bedrukkingen zoals een logo. Bestel onder andere dames en heren koksbuizen promotieschorten, kelnersloven, zakelijke sjaals, stropdassen en nog veel meer! U kiest uit kleuren als bruin, blauw, oranje, groen, rood of grijs in allerlei verschillende tinten. De maatvoering reikt van klein tot groot en daardoor is er voor ieder wat wils. Alle (top) merken vindt u onder één dak en voor iedere onderneming is er een passende oplossing. Onze eigen drukkerij en borduurstudio geeft ons de mogelijkheid om snel en flexibel te zijn.

Offerte koks kleding aanvragen

Horeca kleding laten bedrukken of borduren? Vraag direct een offerte voor gepersonaliseerde koks kleding aan. Het aanvragen van een offerte is bij Shirtsenzo heel eenvoudig! Selecteer een item in de gewenste kleur en maak uw offerte aanvraag voor bijvoorbeeld een koksbuis direct compleet. U geeft precies aan in welke aantallen en maatvoering u graag een artikel ontvangt. Vul uw contactgegevens in en laat weten of u kiest voor een borduursel of bedrukking van uw koksbuis. Uw aanvraag maakt het mogelijk om binnen één werkdag een offerte uit te brengen. De offerte is volledig vrijblijvend en gebaseerd op een uitstekende prijs kwaliteit/verhouding.

Contact

Heeft u een vraag of bestelt u liever telefonisch koks kleding op maat? Neem dan telefonisch contact op via 075-614 39 03. 

Onderwerpen

Iets voor jou?

Promotieschort Promoschort Vanaf* € 3,24 per stuk
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vind u op ons cookiebeleid. Sluiten