Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren, bedrukken en borduren van kleding en in relatiegeschenken en premiums. Denk daarbij aan ’t shirts, sweaters, werkkleding, sportkleding of kleding voor in de horeca. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan in: draagtassen, bidons, USB-sticks, pennen paraplu’s en andere hebbedingen....

Lees snel verder

Horeca bedrijfskleding

Vrijdag, 24 juli 2015 04:14
Horeca bedrijfskleding
Uw personeel is een belangrijk visitekaartje van uw onderneming en hoort er professioneel uit te zien. Horeca bedrijfskleding biedt een horecaonderneming de kans om op een unieke manier naar buiten te treden, horeca bedrijfskleding is een belangrijk middel om uw personeel een bepaalde uitstraling te geven. De juiste bedrijfskleding maakt uw personeel direct herkenbaar en vormt hen tot een echte eenheid.

Zaken om rekening mee te houden

·          Steeds meer restaurants en cafés kiezen voor bedrijfskleding van een leverancier of vragen het personeel zelf kleding aan te schaffen. In het kader van kostenbesparing is dit heel logisch, maar helaas wordt de waarde van eigen horeca bedrijfskleding soms onderschat.
·          Eén van de voordelen waarbij de ondernemers niet stil staan is het belastingvoordeel. De Belastingdienst ziet bedrijfskleding met meer dan 70 vierkante centimeter aan beeldkenmerken als investering in uw onderneming en zal dit niet doorbelasten.
·          U geeft het etablissement een bepaalde sfeer mee, met horeca bedrijfskleding kunt u een bepaald gevoel uitstralen. Afhankelijk van het materiaal, kleurgebruik, soort bedrukking en het kledingmerk kunt u hier allerlei kanten mee op. 

Horeca bedrijfskleding bij Shirtsenzo laten bedrukken of borduren

Shirtsenzo is gespecialiseerd in horeca bedrijfskleding en het bedrukken of borduren daarvan. U kunt bij Shirtsenzo onder andere promotieschorten, kelnersloven, sjaals en stropdassen bestellen. Qua kleur kunt u allerlei kanten op en kiezen uit rood, groen, grijs, blauw, zwart en nog veel meer. De belangrijkste merken vindt u bij Shirtsenzo eenvoudig onder één dak. Wij beschikken over een eigen borduurstudio en drukkerij om aan al uw wensen te voldoen.

Onderwerpen

Iets voor jou?

Franse sloof Franse sloof Vanaf* € 7,89 per stuk
B&C London LS B&C London LS Vanaf* € 16,71 per stuk
Franse sloof met zak en split Franse sloof met zak en split Vanaf* € 10,86 per stuk
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vind u op ons cookiebeleid. Sluiten