Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren, bedrukken en borduren van kleding en in relatiegeschenken en premiums. Denk daarbij aan ’t shirts, sweaters, werkkleding, sportkleding of kleding voor in de horeca. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan in: draagtassen, bidons, USB-sticks, pennen paraplu’s en andere hebbedingen....

Lees snel verder

Shirt bedrukken | Voordelig & Snel

Dinsdag, 07 november 2017 09:00

Wilt u een shirt met logo of slogan? Een shirt bedrukken bij Shirtsenzo kan voordelig en snel. In ons grote aanbod hebben we verschillende types en kleuren shirts. Zo geven wij de shirts de uitstraling die u wenst te hebben. Dus of u nu op zoek bent naar de zwarte poloshirt met opstaande kraag of een rood shirt met V-hals, een shirt bedrukken doet u bij Shirtsenzo.


Wilt u direct in contact komen? Bekijk ons assortiment dan via www.shirtsenzo.nl of neem contact met ons op. Bel 075-6143903 of stuur een e-mail naar verkoop@shirtsenzo.nl om direct in contact te komen. Wilt u persoonlijk in contact met ons komen? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Zaandam. 

Onderwerpen

Iets voor jou?

B&C T-shirt Exact 190 Lange Mouw B&C T-shirt Exact 190 Lange Mouw Vanaf* € 4,37 per stuk
B&C T-shirt Exact V-Hals B&C T-shirt Exact V-Hals Vanaf* € 2,22 per stuk
B&C Baseball T-shirt B&C Baseball T-shirt Vanaf* € 3,85 per stuk
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vind u op ons cookiebeleid. Sluiten