Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren, bedrukken en borduren van kleding en in relatiegeschenken en premiums. Denk daarbij aan ’t shirts, sweaters, werkkleding, sportkleding of kleding voor in de horeca. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan in: draagtassen, bidons, USB-sticks, pennen paraplu’s en andere hebbedingen....

Lees snel verder

Shirt laten bedrukken | Topkwaliteit

Donderdag, 02 november 2017 08:55

Een shirt laten bedrukken hoeft niet duur te zijn. Shirtsenzo heeft shirts van vele (top)merken. Van B&C tot Fruit of the Loom en van Athletic tot James & Nicholson. Altijd tegen de scherpste prijzen. Een shirt laten bedrukken doet u zo voordelig en van uitstekende kwaliteit bij Shirtsenzo. In onze eigen drukkerij en borduurstudio laten we, geheel naar uw wens uw T-shirt bedrukken.


Wilt u direct in contact komen? Bekijk ons assortiment dan via www.shirtsenzo.nl of neem contact met ons op. Bel 075-6143903 of stuur een e-mail naar verkoop@shirtsenzo.nl om direct in contact te komen. Wilt u persoonlijk in contact met ons komen? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Zaandam. 

Onderwerpen

Iets voor jou?

B&C T-shirt Exact 150 lange mouw B&C T-shirt Exact 150 lange mouw Vanaf* € 2,65 per stuk
B&C T-shirt Exact 190 Lange Mouw B&C T-shirt Exact 190 Lange Mouw Vanaf* € 4,37 per stuk
Gildan T-shirt Ultra Cotton Gildan T-shirt Ultra Cotton Vanaf* € 2,02 per stuk
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vind u op ons cookiebeleid. Sluiten