Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren, bedrukken en borduren van kleding en in relatiegeschenken en premiums. Denk daarbij aan ’t shirts, sweaters, werkkleding, sportkleding of kleding voor in de horeca. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan in: draagtassen, bidons, USB-sticks, pennen paraplu’s en andere hebbedingen....

Lees snel verder

Sweater bedrukken of borduren

Woensdag, 24 mei 2017 08:55

Wilt u sweaters bedrukken? Dan zit u hier op de juiste plaats! Shirtsenzo is niet alleen gespecialiseerd in het bedrukken van T-shirts en polo’s, maar ook sweaters bedrukken is geen probleem.

Kies uit één van de tientallen modellen van merken als All We Do Is, Anvil, B&C, Bella, Clique, Gildan, Kariban, Lemon & Soda of Stedman. De variatie in kleuren is groot! Kies uit kleuren als Green Apple, Texas Orange, Heather Grey of Navy.  

Sweaters zijn er met capuchon of zonder capuchon en zowel voor mannen als vrouwen. Kies voor sweaters met 100% katoen of een combinatie met polyester. De enorme variatie maakt Shirtsenzo tot favoriet van velen! Sweaters zijn verkrijgbaar in de maten XS tot 7XL.

Via Shirtsenzo kunt u direct een offerte aanvragen door al uw wensen met ons te delen. Wij vernemen graag of u kiest voor het bedrukken van sweaters of de aanbreng van borduursels. Wilt u een offerte aanvragen voor verschillende producten tegelijk? Ook dat is geen enkel probleem! Shirtsenzo levert al vanaf tien stuks en kan al uw bedrukkingen en borduursels in de eigen drukkerij of borduurstudio tot realisatie brengen.

Heeft u een vraag of bestelt u liever telefonisch? Bel dan naar 075-614 39 03. 

Onderwerpen

Iets voor jou?

B&C Hooded Sweater B&C Hooded Sweater Vanaf* € 13,14 per stuk
B&C Hooded Vest Monster Men B&C Hooded Vest Monster Men Vanaf* € 18,08 per stuk
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vind u op ons cookiebeleid. Sluiten