Bekijk desktop versie

Wie zijn wij?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren, bedrukken en borduren van kleding en in relatiegeschenken en premiums. Denk daarbij aan ’t shirts, sweaters, werkkleding, sportkleding of kleding voor in de horeca. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan in: draagtassen, bidons, USB-sticks, pennen paraplu’s en andere hebbedingen....

Lees snel verder

Werk T-shirts bedrukken of borduren?

Werk T-shirts die u wilt laten bedrukken of borduren? Wij kunnen uw werkkleding maken zoals u dat wilt; met een logo en/of slogan en in elke gewenste kleur. U kunt gaan voor basic t-shirts, maar ook polo's zijn een mogelijkheid. Op deze manier kunt u kiezen voor de uitstraling die past bij uw bedrijf. U kunt het zo persoonlijk maken als u wilt. Wij bedrukken en borduren deze shirts met onze eigen machines, zodat u verzekerd bent van het gewenste resultaat. Heeft u behoefte aan extra informatie? Neem dan contact met ons op en we voorzien u van een advies op maat voor uw werk T-shirts.

werk T-shirts

Werk T-shirts Tricorp

In ons assortiment hebben we meerdere werk T-shirts, onder andere van Tricorp. Dit merk is zich zeer geschikt als shirt waarop kan worden bedrukt of geborduurd. De Tricorp werk t-shirts hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Sterk van stof en voordelig als prijs. Zo beschikt uw personeel niet alleen over kwalitatieve werkkleding, maar ook nog eens kleding met dezelfde uitstraling. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een offerte op maat.

Lees verder

Sortering

Verfijn je zoekopdracht

Prijs
€ 2,00
€ 18,00
Selecteer een onderwerp Merk

Waarom Shirtsenzo?

  • Snelle levertijden
  • Alle (top) merken onder één dak
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Wij leveren al vanaf 10 stuks met opdruk of borduring
  • Eigen drukkerij en borduurstudio
  • Persoonlijk contact met het juiste advies
Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie hierover vind u op ons cookiebeleid. Sluiten